Izrada fasada

Fasada vašoj kući znači puno više od estetskog dojma. Ona će vašoj kući nesumnjivo dati ljepši izgled i istaknuti osnovne linije objekta, no osnovna zadaća fasade je da štiti zidove od štetnih vremenskih utjecaja, a uz to služi i kao toplinska izolacija. Fasaderski radovi, izrada i popravak fasada naš je posao. Izvodimo postavljanje fasada na vaš stambeni ili poslovni objekt na više načina i naravno, obnavljamo dotrajale fasade.

Vrste fasada:

Fasade od prođužne žbuke,
Fasade od stare cigle,
Fasade od fasadne cigle,
Fasade sa termo žbukom

Najčešča želja investitora je za uobičajenom toplinskom fasadom od stiropora 5 do 15cm sa zaključnim silikatnim slojem u raznim bojama. Preporučujemo vam da se odlučite za tonove koje sugerira proizvođač.

Također renoviramo stare fasade sa raznim profilacijama i ugradnjom raznih materijala. Tu se možemo pohvaliti sa nekoliko objekata pod spomeničkom zaštitom, koje smo renovirali i doveli u izvorno stanje. U završne radove na objektu ulazi i izrada završnih terasa i balkona, oblačenje keramikom, gres keramikom i vanjskim pločicama. Izrada cokla sa repariranim mortom te završni sloj razni teraplasti ili keramika