Graditeljstvo - naše usluge

Iskopi i ravnanje terena

Več u početku poslovanja shvatili smo da nema prave tvrtke bez pravih strojeva. Stoga smo se naoružali teškim kamionima i višenamjenskom mehanizacijom. Građevinski iskopi za temelje i slično, ravnanje terena, tovarenje i prijevoz šljunka i kamena (ili šute), iskopi za kanalizaciju, plin, struju, vodovod su naši svakodnevni poslovi upravo zahvaljujući našoj ekipiranosti u ljudima i strojevima.

Graditeljski radovi

Što tu napisati? Izvodimo sve građevne radove koji vam mogu zatrebati - od grubih građevinskih zahvata, do unutanjeg uređenja i završnih radova. Ukratko, naručeni objekt možemo izgraditi od početka do kraja, po sistemu - ključ u ruke.

Visokogradnja - stambeni i poslovni objekti

Tokom proteklih šesnaest godina našeg poslovanja izgradili smo niz obiteljskih i poslovnih objekata na koje smo veoma ponosni. Bilo je tu i reprezentativnih obiteljskih kuća, vikendica, kleti, kapelica, ali i industrijskih objekata za zahtjevnu modernu proizvodnju.

Osim uobičajene gradnje - klasičnog načina zidanja i podizanja kuća, usvojili smo i tehnike montaža i sklapanja na način kako se podižu moderne proizvodne ili skladišne hale. Osim igradnje novih objekata, poznati smo po sanaciji i obnavljanju starih ili slabo održavanih građevina.