Naš prodajni salon

Salon kupaonica

Adresa: Janka Leskovara 41/2, Pregrada

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07-19,
subota: 07.30 - 13

U našem salonu kupaonica ponudili smo široki izbor artikala za uređenje vašeg prostora. Prije svega, tu su kade, tuš kade, umivaonici najpoznatijih proizvođača sa vrlo različitim modelima za svačiji ukus. Posebno istićemo kade i umivaonike tvrtki Did, Nord Produkt i Kolpa San, čije su kvalitete naši kupci već prepoznali. Zahodske školjke, vodokotlići i bidei u našu ponudu dolaze od priznatih proizvođača - Liv, Geberit, Inker - sa više modela i boja izvedbe.

Funkcionalna tuš kabina sa školjkom i pisoarom Jakuzzi kada kutna Jednostavna kupaonica Moderna kupaonica sa kompletnim postavom Moderna tuš kabina i umivaonik Jednostavna tuš kabina i umivaonik sa drvenim ormarićem Veliki izbor wc školjki

Kupaonski ormarići

Od ormarića i kupaonskih blokova nudimo široki izbor modela vrlo kvalitetnih proizvođača - Gorenje, Kolpa San, Sieper, Nord Produkt.

Na istom mjestu nudimo i izbor različitih kupaonskih ogledala, bez kojih nemože ni jedna kupaonica.

Izbor ormarića za umivaonik Primjer ormarića za umivaonik Veliki izbor kupaonskih ormarića Veliki i mali kupaonski ormarići Moderni kupaonski ormarići Viseći kupaonski ormarići

Keramičke pločice za kupaone i kuhinje

Sa našom ponudom keramičkih pločica i vaša kupaonica ili kuhinja može postati nešto posebno. Tu jednostavne pločice u osnovnim bojama koje možete složiti u raznim kombinacijama, ali isto tako imamo i kvalitetne dizajnerske pločice sa lijepim, tradicionalnim ili modernim motivima.Kupaonske pločice su proizvodnje Gorenje, Martex, Ape Keramika, Stylnul, a od kuhinjskih posebno istićemo kvalitetne Grespania pločice.

U ponudi imamo i keramičke pločice za vaše vanjske prostore od tvrtki: Gorenje, Martex, Mir.

Odjel za keramičke pločice Keramičke pločice za kuhinju Keramičke pločice za kupaonicu Keramičke gres pločice Veliki izbor keramičkih pločica Keramičke pločice za terase i vanjske prostore

Slavine i pribor za kupaonice i kuhinje

Prodajemo Slavine (pipe, armature) za vaše kupaonice i kuhinje - za tuševe, kade, umivaonike ili bidee. Imamo zaista široki izbor modela za različite ukuse i različite platežne mogućnosti. Tu je veliki izbor modela tvrtki Schmidler i Nord Produkt.

Također vam nudimo i veliki izbor wc dasaka za zahode - od jednostavnih i standardnih do veselih i neobičnih. Uz to nudimo i kupaonsku galanterije od proizvođača Schmidler, Dalameks i Santaj Plastika - sve vrste držača za ručnike, sapune, čaše, police - koji su već postali standardna oprema svake kupaone. Imamo još i spužvaste otirače i uobičajenu potrošnu opremu - sifone, spojnice, gumice i slično.

Novost u ponudi su sudoperi za kuhinje i kuhinjski bojleri - sve od proizvođača Alveus, Končar i Ferroli.

Slavine za kupaonicu Veliki izbor daski za školjku Razna galanterija za kupaonicu Razni modeli kuhinjskih sudopera Razni modeli kuhinjskih bojlera Razni pribor za kupaonicu i kuhinju - vodovod

Alati i pribor za majstore

Za majstore imamo veliki izbor alata i ostalih sitnica koje svakodnevno pomažu u radu. Tu su i razna ljepila, silikonski premazi, fugir mase i slično. Nudimo alate i sredstva za Malere, vodoinstalatere, keramičare, ali i majstore ostalih profila.

Imamo i veliki izbor podnih laminata kvalitetne tvrtke Egger kao i razne profile za obrubljivanje - laminata, keramičkih, drvenih i ostalih podova.

Razni ručni alati za majstore Silikoni, lakovi i kemijska sredstva za popravke po kući Pribor za maljanje (ličenje) i unutarnje uređenje Profili svih vrsta za unutarnje radove Laminati i podovi

Betonska galanterija za okućnice

Kod nas možete pronači lavove i orlove za svoja dvorišta, ali i razne stilske fontane, pese, labudove i svih sedam patuljaka iz proizvodnog programa tvrtke Prelčec. Tu su još i žardinjere za vaše ukrasne biljke - okrugle ili kvadratne - u raznim dimenzijama, proizvođača BMB Invest.

Desetak modela dvorišnih roštilja - za svačiji ukus, Roštilji su kvalitetne betonske konstrukcije, kvalitetni i trajni, sa potrebnim atestima.

U našoj standardnoj ponudi su i betonski opločnici za dvorišta, kao i ukrasne zidne obloge imitacije kamena - renomiranih proizvođača Samoborka i Niskogradnja Hren.

 

Ukrasna cigla i kamen za fasade ili unutarnje uređenje Betonski roštilji Betonski roštilji Betonski rubnjaci za dvorište Ukrasni lonci i žardinjere za cvjetnjak i okućnicu Betonski lonci za ukrasno bilje Fontane i rubni kamen za dvorište Ukrasne figure za okućnicu Ukrasne figure za okućnicu Labudovi, lavovi, orlovi, patuljci i ostalo